Radno vrijeme: PON. - PET. 10:00 - 20:00 SUB 09-14:00

  • +387 65 00 99 33

    quantummedicom@gmail.com
  • Kralja Alfonsa XIII br.46.

    78000 Banja Luka

Pregled daje brzi uvid u zdravstveno stanje organizma na nivou energije svakog organa sa nalazima koje odmah dobijate, kao i savjetima ljekara kako na prirodan način spriječiti neke nedostatke ukoliko se pokažu na nalazu. Tretman traje pola sata i obavlja se na način da pacijen sjedi i drži sondu u rukama koja u jednoj minuti brzo na nivou kvantne fizike skenira kompletan organizam. Bezbolan je, nema zračenja niti neugodnih ispitivanja. Pregled se ne preporučuje osobama koje imaju ugrađen Stent zbog vibracijskih energija koje mogu dovesti do pomjeranja Stenta koji izuzetno osjetljiv, a sve ostale osobe mogu obaviti ovakav pregled i djeca i trudnice i dojilje. 

Ovakav pregled nam da je uvid

1. Uopšteno o zdravstvenom stanju u organizmu (kardiovaskularni sistem, digestivni sistem, mokraćni sistem, endokrini sistem, nervni sistem,..)

2. Vitaminsko-mineralni sastav organizma;

3. Sastav tjelesnih funkcija (omjer masti, proteina i bjelančevina)

4. Prisustvo teških metala i pesticida u organizmu;

5. Ph vrijednost krvi ( da li je krv normalne ph vrijednosti ili više kisela ili alkalna)

 

Novosti & Savjeti

Posljednji članci sa našeg Bloga

Deepak Chopra o Kvantnoj medicini

Dipak Čopra zasigurno je ime poznato većini naših čitalaca, iako možda mnogi od njih ne bi umeli da odgovore precizno ko je on i kakvo je njegovo učenje.

Razlog je verovatno to što se određeni deo kontroverze vezuje za njegovo učenje.

Prednosti kvantne medicine

Naučnici su kvantnu medicinu proglasili medicinom budućnosti, jer koristi neinvazivne metode u dijagnostici i terapiji bez kontrasta, zračenja, zatvorenog prostora.

Znači, potpuno je bezbjedna i komforna za pacijenta. Sa holističkim pristupom, pacijent se posmatra kao cjelina, odnosno liječi se čovjek, a ne određena bolest.

Istorijski razvoj kvantne medicine

Kvantna medicina se zasniva na otkriću biološke rezonance i koristi znanja iz istočne i zapadne medicine, kvantne fizike, biofizike i elektronike.

Dzejms Klark Maksvel (1831-1879), engleski fizičar, prvi je teorijski predvideo elektromagnetne talase.